Begivenheden har allerede fundet sted.

Stormene - Teatertur til Vendsyssel Teater

MAR

Dato Torsdag d. 5. marts 2020, kl. 18:30

Stormene, som er baseret på Maria Hellebergs roman af samme navn fra 2017 og instrueret af Anders Lundorph, udspiller sig bl.a. på Børglum Kloster, på Voergaard og i Sæby. Den unge, fraskilte adelskvinde Elisabeth Gyldenstjerne forelsker sig lidenskabeligt i biskop Stygge Krumpen på Børglum Kloster. Han forsøger at holde sit katolske cølibat, men lidenskaben blusser mellem dem. Efter reformationen i 1536 fængsles Stygge, og Elisabeth lever derefter i uvished uden ham i årevis. Men deres kærlighed vil ikke dø.

Forestillingen er et stort kærlighedsdrama – med forbudt lidenskab, heftig passion og opsigtsvækkende trofasthed.

Entré og fælleskørsel for beboere i Løkken Storpastorat: kr. 100.

Billetter reserveres og betales på kirkekontoret tlf. 9896 3755 / mail: karje@km.dk senest onsdag den 5. februar inden kl. 11. Samtidig oplyses det, om man evt. kan stille bil og kørelejlighed til rådighed.