Alsang i Løkken Sognegård

MAJ

Dato Tirsdag d. 5. maj 2020 (hele dagen)
Sognegården - Stor sal, Præstevangen 2, 9480 Løkken, Danmark

75 året for Danmarks befrielse

Under besættelsen fra 1940-1945 opstod mange steder i Danmark begrebet ALSANG, hvor man mødtes for at synge sammen for på den måde styrke fællesskabet i en vanskelig tid.

I anledning af 75 året for Danmarks befrielse den 5. maj 2020, indbyder menighedsrådene i Løkken Storpastorat til alsangsarrangement i Løkken Sognegård tirsdag den 5. maj fra kl. 9.00 - 21.00. Der udsendes invitationer til oplægsholdere til at foreslå sange.

Sangene vil hovedsagligt være fra Højskolesangbogen, men den enkelte oplægsholder, som har ca. 45 minutter til rådighed, er helt frit stillet med hensyn til valg af sange og kan evt. selv medbringe musik. Ellers står der fire lokale pianister til rådighed, Anders Barfoed, Lene Rom Frederiksen, Anne Lindhardt Toft og Søren Bundgaard, der er tovholder på arrangementet.

Dagen vil i øvrigt blive krydret med forskellige musiske indslag.

Arrangementet afsluttes i Børglum Klosterkirke, hvor en messingkvintet fra Aalborg Symfoniorkester medvirker.

Der bliver inviteret oplægsholdere bredt fra foreninger, institutioner og erhvervsdrivende, såvel som enkeltpersoner fra Løkken og omegn, og menighedsrådene har et håb om, at mange vil bakke op om arrangementet.

Det er vigtigt, vi mindes, hvad der aldrig må ske igen, men vores tid kalder også på fællesskaber, der rækker ud over alle de gængse små cirkler, vi færdes i. Så opfordringen lyder, at vi skal mødes og synge sammen - sange om alt, hvad der rører sig mellem mennesker.

Man kan komme og gå i løbet af dagen, som man har tid og lyst til.