Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. Hvert skridt tæller!

MAR

Dato Søndag d. 8. marts 2020, kl. 09:30
Sognegården - Lille sal, Præstevangen 2, 9480 Løkken, Danmark

Gå en tur for verdens fattigste og klimaet, når Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling 2020 løber af stablen! Og vær med til at yde livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når høsten slår fejl, voldsom regn skyller jorden væk, eller floder går over deres bredder.

Folkekirkens Nødhjælp har ydet nødhjælp til verdens fattigste i snart 100 år, længe før klimaforandringerne kom på dagsordenen, og ved godt, at der altid har været naturkatastrofer. Men aldrig i det omfang, vi oplever nu. Der er brug for konkret hjælp – ikke bare til fremtidens, men også til nutidens børn og voksne.

Sidste år samlede 35 indsamlere næsten 11.000 kroner ind i de fem sogne i Løkken Storpastorat. Lad os gøre det mindst lige så godt i år! Meld dig som indsamler til indsamlingsleder Tina Egebak på tlf.: 2329 9296 eller mail: egebaktina@gmail.com – eller via hjemmesiden www.blivindsamler.dk.

Indsamlingen indledes med en kort gudstjeneste i Løkken Kirke kl. 9.30 og afsluttes med suppe i sognegården.