Aflysning af gudstjenester og arrangementer

Dato Mandag d. 13. april 2020, Kl. 06:00 til kl. 06:30

AFLYSNING AF GUDSTJENESTER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Kirkerne og sognegården i Løkken Storpastorat er desværre lukkede i denne tid, hvor vi på grund af risikoen for corona-smitte skal holde afstand til hinanden. Den alvorlige situation betyder, at vi forskanser os derhjemme, men ringer og skriver sammen og med de ord, vi bruger, forsikrer hinanden om, at nærvær og samhørighed ikke lader sig begrænse af fysisk afstand. Det er sådanne ord, vi plejer at gå i kirke for at høre og lade os trøste og opbygge af sammen. Nu står vi så underligt alene med dem… Men der kommer en dag! Det har været jævndøgn, og snart bliver det påske. Vi må tro, at fra nu af bliver dagen længere end natten!

Mens vi venter, er der trøst og håb at hente både i radioen og på TV. Der er –

• Morgenandagt fra Københavns Domkirke mandag-lørdag kl. 8.05. Morgenandagten transmitteres på radioens P2 og kan også følges på TV på DR2, hvor lyden akkompagneres af billeder fra kirkerummet og kunstværker af skiftende danske kunstnere

• Morgensang med DR Pigekorets chefdirigent Phillip Faber hver morgen på både TV og radio: DR1 og P2 - til hverdag kl. 9.05, i weekenden kl. 10.05

• Radiogudstjeneste fra Københavns Domkirke på P1 Palmesøndag den 5. april kl. 10.00

• TV-gudstjeneste fra Sankt Pauls Kirke i København på DR2 Palmesøndag den 5. april kl. 14.00

Under AKTUELT vil præsterne skrive lidt på skift og træffes naturligvis også på telefonen alle dage - Jens-Anders Djernes: 2341 0184, Lise Nedergaard: 3071 0550.

Aflysning af gudstjenester og arrangementer i kirker og sognegård sker foreløbig til og med 2. påskedag, mandag den 13. april.

Dåb og bryllupper kan afholdes, dog under andre former end normalt og med max. 10 deltagere. Begravelser gennemføres uden offentlig adgang, og antallet af deltagere afpasses efter forholdene.

Kirkekontoret fjernbetjenes, og henvendelser kan ske pr. mail: lokken-storpastorat@km.dk eller på telefon: 9890 1655 på hverdage mellem kl. 9.30 og 13.

Bemandingen på kirkegårdene er også tilpasset den aktuelle situation, og vi kan derfor ikke garantere det samme serviceniveau, som vi plejer. Vær opmærksom på følgende ved besøg kirkegårdene:

• Overhold Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger – se opslag på kirkegården!

• Hold afstand til andre og kontakt ikke kirkegårdens ansatte!

Kirkernes gravere kan træffes på telefon:

Løkken-Furreby, Per Damsgaard: 2343 2912

Børglum, Erik Jensen: 2365 2261