Hyggeeftermiddag

Onsdag d. 21. oktober 2020, kl. 14:30
Løkken Sognegård, Præstevangen 2, 9480 Løkken

Kresten Drejergaard, som fra 1994 til 2012 var biskop over Fyns Stift og derefter i fire år præst ved Den Danske Kirke i Genève i Schweiz, noterer sig, at der for tiden tales en hel del om "de danske værdier", som tilflyttere fra udlandet skal tilegne sig, når de flytter til Danmark. Men hvad mener vi grunden med det? Er der stadig tale om en dansk enhedskultur, som er fælles for alle os, der af fødsel er danskere? Og hvad er det i så fald, der er fælles for os?

Alle disse spørgsmål er værd at overveje i en tid, hvor der uafladeligt refereres til det danske, og hvor samtlige politiske partier ubekymret argumenterer med, hvad danskerne tror, tænker og mener om både det ene og det andet.

Pga. afstandskrav og pladsbegrænsning er det nødvendigt med tilmelding til hyggeeftermiddagene. Ring til kirkekontoret på tlf. 9896 3755 senest onsdag den 14. oktober mellem kl. 9 og 11.